suomeksi | in english | Your shopping cart is empty

Welcome to my shop!

1311_AM.jpg

Ari-Matti Saira

Shipping costs in Finland are included in the price of the product. So you only pay for what the price tag reads.
Hinta: 2672.00 € (3340.00 €)

pcs


Availability: in stock

Excelsior Professional Cassotto FB

Upea casottosoitin! TÄNÄÄN HUIPPUHUNTAAN!

Kohtuullisen vähillä käyttötunneilla säilynyt ja hyvin pidetty Excelsiorin melodiabasso-casotto vuodelta 1985 nyt tarjolla. Soitin on tarkistettu, huollettu ja erinomaiseksi todettu. Se on varustettu Cagnonin a Mano kielillä. Sointi on puhdas ja suora viritys kohdallaan. Soitin on korkea - 49cm - joten se sopii erityisen hyvin pitkäselkäiselle soittajalle. Iso ääniala, 49 soivaa ääntä diskantissa (matalin ääni D) ja 52 melodiabassossa (matalin ääni E1). Soitin on muuten näppärän kokoinen; kohtuullisen kapea sylissä ja hyvin "laiha" melodiabassoksi.

Soitin on ulkoisesti lähes täydellinen. Pieni kauneusvirhe on kirjaimen puuttuminen nimestä, mutta muutoin harmonikka on tip top. Mekaniikka toimii täsmällisesti ja hiljaisesti. Tiivis soitin kuluttaa erittäin vähän ilmaa. Valkoinen väri on hivenen saanut väriä pintaan vuosien aikana, mutta sävy on edelleen puhdas ja tyylikäs.

Excelsiorien sointi on perinteisesti ollut tummansävyinen. Jazz-soittimena tunnettu brändi ei tässäkään suhteessa petä. Rekistereistä löytyy todella sävyisiä vaihtoehtoja, jos tosin myös piccolo-osastolla kielet toimivat hyvin kirkkaasti ja vähällä paineella.

Mukaan valitaan sinulle sopivimmat remmit ja hyvä kuljetusreppu tai -laukku.  

 

Äänet
disk / MB / SB
Äänikerrat
disk /MB / SB
Rekisterit
disk / leuka / bas
Kork.
cm
49 52 120 2c+2 2 4 11 - 7 49

 

 

 

 

 Ask about this productLink this product to your friend
Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-5887901 • 03 4384258 • info@convertor.fi